Utställare

Vi kan här presentera många intressanta leverantörer för er som är besökare på mässan. Ni kommer att erbjudas gott om tid att besöka var och en vid de många pauserna. Ni kan få produkter förevisade, prova på eller diskutera olika behov eller problem som ni förhoppningsvis finner lösningar till.

Vi hoppas att kunna fylla på listan med utställa vartefter vi närmar oss att mässan går av stapeln.

Medi

Medi

medi Sweden levererar medicinsk kompression till Sveriges regioner och kommuner. Vårt sortiment uppfyller alla medicinska krav och riktlinjer, och även användarens krav på komfort och behov.

Vi brinner för att göra kompression med bästa medicinska effekt och komfort – dessutom i många varianter, färger och mönster. Kan vi bidra med något för att underlätta användningen av en medicinsk produkt är vi väldigt nöjda!

Vårt erfarna och kompetenta team finns med för att supporta och bistå dig som förskriver kompression, och för dig som använder den.

Under de här 2 dagarna är du varmt välkommen att möta vår medicinska lymfterapeut Sara från medi, som mer än gärna visar kompressionsplagg i olika varianter och material och berättar om dess fördelar och användningsområden.

Välkommen!

Essity - Jobst

Essity - Jobst

Essity är en ledande leverantör av medicintekniska produkter till sjukvården och våra medicinska kompressionsstrumpor under varumärket JOBST® har under flera decennier använts vid åderbråck, venösa sjukdomar, lipödem och lymfödem.

På JOBST® arbetar vi kontinuerligt för att ta fram nya behandlingslösningar som förenklar och förbättrar vardagen för varje enskild användare. Vi kan erbjuda en rad funktioner och lösningar som säkrar optimal komfort och rörelsefrihet, bland annat olika varianter av måttsydda sömlösa handskar och tåhättor samt våra komfort-zoner för armbåge, fotled och knä.

Vår senaste innovation är JOBST® Confidence – nästa generations flatstickade måttsydda kompressionsplagg med unik Contour Fit-teknik – och som ger dig med milda till måttliga lymfödem och lipödem möjlighet att leva och röra dig så bra som möjligt. Besök oss i utställningen så berättar vi mer. Läs även på www.jobst.se

Apodan - Lympha Press

Apodan - Lympha Press

Apodan är ledande återförsäljare i Sverige, Danmark och Finland av kompressionspumpar med manschetter för olika kroppsdelar.

Lympha Press kompressionspumpar har använts över hela världen i över 50 år. Utrustningen är effektiv, hållbar och tillverkad i en användarvänlig innovativ design. Utbudet är brett och det utvecklas och förbättras kontinuerligt på grundval av praktik erfarenhet.

Lympha Press är CE-märkta medicinsk utrustning  och effekten är dokumenterad.

Åtskilliga studier har visat att regelbunden användning av kompressionspump ökar användarnas funktionella förmåga, arbetsförmåga och livskvalitet och är därför ekonomiskt försvarbart.

Besök oss i utställningen så berättar vi mer. Läs även på  www.lymphapress.se

 

 

Juzo Scandinavia  AB

Juzo Scandinavia AB

Juzo utvecklar medicinska hjälpmedel som hjälper patienterna under hela behandlingstiden – med utgångspunkt från lång erfarenhet och ett stort engagemang.

Medicinska kompressionsprodukter måste sitta bra – det är en förutsättning för att de ska bli en självklarhet i vardagen. Juzo har 100 års erfarenhet av försäljning av kompressionsplagg. Vi erbjuder en rad olika stickade material för en effektiv kompressionsbehandling som ger patienterna optimalt stöd.

Vi ser hela tiden till att utveckla oss själva och våra produkter. Vi erbjuder ett både omfattande och optimalt sortiment av kompressionsstrumpor, stödstrumpor, kompressionsstrumpbyxor, stödstrumpor och många andra medicinska produkter. Dessa produkter hjälper patienter med ödem, åderbråck och trombos och används även för att förebygga skador och ge stöd vid träning.

Thuasne

Thuasne

Sedan företaget grundades 1847 har Thuasne specialiserat sig på produktion av stickade elastiska bandage. Idag är företaget en av världens största tillverkare av medicintekniska produkter inom ortopedi. Idag är Thuasne ett etablerat och respekterat företag med över 100 patent inom flera branscher, bland annat inom Lymfologi och Ortopedi. Koncernen har 15 dotterbolag, flera fabriker och mer än 2000 anställda världen över.

Man säljer bland annat kompressionsstrumpor och bandage. Ett material intressant för personer som behöver stimulera lymfsystemet är Mobiderm som är en del av Thuasnes produktportfölj. Mobiderm finns både som ställbara ben- eller armstrumpa eller som material att använda vid bandagering eller komplement till andra material.

Rama medical - Lymed och LymphaTouch

Rama medical - Lymed och LymphaTouch

Rama Medicals vision är att vara experter på marknadens bästa vårdprodukter.  Vårt mål är att möta våra kunders behov genom att skapa kreativa lösningar på deras problem. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer.

Hos oss hittar du både standard och måttsydda kompressionsplagg Från Lymed Oy. Kompressionsplagg finns i olika material och för olika ändamål.

Lymeds kompressionsplagg används för behandling av ödem (ss lymfödem, lipödem, venös insufficiens), ärr (efter t ex brännskador eller trauma), kärlmissbildningar och efter plastikoperationer. Andra användningsområden är behandling av olika smärttillstånd (t ex beröringssmärta, CRPS, EDS) och neurologiska problem (ss CP-skador, autism). Kompressionskläder kan även ha en lugnande inverkan så som vid restless legs, och panikångest.

LymphaTouch är en medicinteknisk apparat för professionellt bruk. LymphaTouch använder negativt tryck och mekanisk vibration för att aktivera vävnaden och flödet i kroppen.

Kom till oss på mässan så berättar vi mer.